Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

MÆGLING OG MEDIATION

Mediation og mægling er ofte et godt og fremtidsorienteret alternativ til konfliktløsning end en traditionel rets - eller voldgiftssag.

Leoni Advokater har mange års erfaring med konfliktløsning ved mægling og mediation. Ikke alle konflikter kan løses via mediation, men en konstruktiv dialog med modparten er ofte værd at forsøge og vil typisk hjælpe til at begrænse uenigheden i en konflikt mest muligt.


Når en konfliktsituation opstår eller truer med at opstå, undersøger og vurderer vi på baggrund af vores mangeårige erfaring, mulighederne for at løse konflikten via mediation og rådgiver vores klienter om forskellige scenarier og mulige konsekvenser set ud fra en juridisk og forretningsmæssig synsvinkel. Vi hjælper med valget af mediator/mægler og står ved vores klienters side før, under og efter mediationsforløbet.

Leoni Advokater har også praktisk erfaring som mægler og mediator, og flere af vores advokater er uddannet mediatorer og optræder ofte som mediatorer i forskellige typer af konflikter eller som retsmægler i retssager udpeget af de danske domstole, hvor parterne i forløbet har valgt retsmægling.​ Dette giver bred indsigt i mediationens verden og danner et værdifuldt grundlag, når vi rådgiver vores klienter om valg af mediation som konfliktløsningsmodel og det efterfølgende forløb.

​Vores specialist

​​Lars kaasgard

ADVOKAT & PARTNER​​

Med Lars som mediator er du sikret en objektiv vejleder, der hjælper parterne til i fællesskab at finde deres egne og holdbare løsninger.

​​

Læs mere

Kontakt Leoni Advokater ​

 
 
 
 
Foretrækker du en advokat fra Viborg, Aalborg eller Holstebro? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959

​Sparekassen Danmark 9070-1632644651