Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

forsvarsadvokat der er til at forstå

​Hos Leoni Advokater yder vi rådgivning vedrørende alle strafferetlige spørgsmål i et sprog, der er til at forstå. Leoni Advokater er anerkendte specialister inden for faget og vores forsvarsadvokater er i besiddelse af omfattende ekspertise inden for såvel den klassiske strafferet som den særlige økonomiske kriminalitet. Vi har kontorer i Holstebro, Viborg og Aalborg, men har kunder fra hele nærområdet.

Bliver du efterlyst, sigtet eller tiltalt, er det en fordel at kontakte en forsvarsadvokat, allerede inden du udtaler dig til politiet.


​Du vælger selv, hvilken advokat du ønsker som din forsvarer.

​​Vi sørger for at sikre dine rettigheder under hele sagsforløbet.

​Vores forsvarsadvokat holder dig løbende orienteret om sagens udvikling, deltager i eventuelle afhøringer, beder om efterforskningsskridt, der kan være til din fordel, ligesom vi naturligvis repræsenterer dig ved samtlige retsmøder.


​Ender sagen med påtaleopgivelse eller frifindelse, søger vi erstatning for dig. Bliver du dømt, hjælper vi dig med at tilrettelægge afsoningen, så der tages mest muligt hensyn til dine behov.

​Læs mere på uskyldig.nu.

DERFOR BØR DU VÆLGE EN FORSVARSADVOKAT

​Når du vælger en forsvarer fra os, er du sikret professionel rådgivning, absolut uafhængighed og fortrolighed. Klik på et af de følgende links for at læse mere om, hvad bistand fra en forsvarsadvokat fra fra Leoni Advokater blandt andet indebærer.

​HAR DU SPØRGSMÅL ANGÅENDE STRAFFERET?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad en kompetent forsvarsadvokat kan gøre for dig, eller hvis du har spørgsmål angående strafferet. Ring på telefon 86 62 06 00​ eller skriv til vores e-mail post@leoniadvokater.dk.​

FAQ - FÅ SVAR PÅ DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

​På vores FAQ side har vi samlet de oftest stillede spørgsmål vedrørende strafferet. Hvis dine spørgsmål ikke er blevet besvaret, kan du benytte dig af kontaktformularen nederst på siden, og vi vil svare på dit spørgsmål hurtigst muligt.

Læs mere

LEONI ADVOKATER - privatret

​​Vores afdeling for privatret drager fordel af at være en del af et stort advokatfirma med mange kompetencer i både Viborg, Holstebro og Aalborg. Som kunde hos os, vil du derfor blive henvist til den medarbejder, der bedst kan varetage dit specifikke behov.

Læs mere

​Vores specialister

LARS THOUSIG

advokat & partner​

Læs mere

​​STINA BORUP

advokat

Læs mere

NAZANIN HOSSEINI

Advokat

Læs mere

​KATHRINE EBSEN​

advokat

Læs meRE

Kontakt Leoni Advokater ​

 
 
 
 
Foretrækker du en advokat fra Viborg, Aalborg eller Holstebro? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959

​Sparekassen Danmark 9070-1632644651