Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

forsvarsadvokat der er til at forstå

Hos Leoni Advokater yder vi rådgivning vedrørende alle strafferetlige spørgsmål i et sprog, der er til at forstå. Leoni Advokater er anerkendte specialister inden for faget og vores forsvarsadvokater er i besiddelse af omfattende ekspertise inden for såvel den klassiske strafferet som den særlige økonomiske kriminalitet. Vi har kontorer i Holstebro og Viborg, men har kunder fra hele nærområdet.

Bliver du efterlyst, sigtet eller tiltalt, er det en fordel at kontakte en forsvarsadvokat, allerede inden du udtaler dig til politiet.


​Du vælger selv, hvilken advokat du ønsker som din forsvarer.


​Hvis retten har beskikket en forsvarer for dig, og du foretrækker en af vores advokater, har du lov til at skifte forsvarsadvokat.


​​Vi sørger for at sikre dine rettigheder under hele sagsforløbet.


​Vores forsvarsadvokat holder dig løbende orienteret om sagens udvikling, deltager i eventuelle afhøringer, beder om efterforskningsskridt, der kan være til din fordel, ligesom vi naturligvis repræsenterer dig ved samtlige retsmøder.

​Ender sagen med påtaleopgivelse eller frifindelse, søger vi erstatning for dig. Bliver du dømt, hjælper vi dig med at tilrettelægge afsoningen, så der tages mest muligt hensyn til dine behov.

​Læs mere på uskyldig.nu.

Derfor bør du vælge en forsvarsadvokat

​Når du vælger en forsvarer fra os, er du sikret professionel rådgivning, absolut uafhængighed og fortrolighed. Klik på et af de følgende links for at læse mere om, hvad bistand fra en forsvarsadvokat fra fra Leoni Advokater blandt andet indebærer.


​Har du spørgsmål angående strafferet?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad enkompetent forsvarsadvokat kan gøre for dig, eller hvis du har spørgsmål angående strafferet. Ring på telefon 86 62 06 00​ eller skriv til vores e-mail post@leoniadvokater.dk.

VED SPØRGSMÅL ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE EN AF VORES strafferetsADVOKATER

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959

​Sparekassen Danmark 9070-1632644651