Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

ANNE-METTE LARSEN RAHBEK

Specialer:

​​Strafferet

Familieret

Testamenter

Frivillig rådgiver i MaryFonden.

Underviser i kommunens projekt ”Familieiværksættere".​

Anne-Mette Larsen Rahbek

Advokat

aml@leoniadvokater.dk

Tlf: ​87274813

linkedin-logo

​​

Sekretær:

Lisbeth Mahnkopf​

Møderet for Højesteret

​Medlem af Landsforeningen af Forsvarsadvokater

​Medlem af Danske Familieadvokater​

logo familie adv

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Anne-Mette Rahbek er beneficeret forsvarsadvokat, og har opbygget stor erfaring inden for særligt økonomisk kriminalitet, drabs- og voldssager, narkotikakriminalitet, tyverisager, sædelighedssager og færdselssager. Anne-Mette repræsenterer endvidere forurettede og i særdeleshed børn, der har været udsat for forbrydelser. Rådgivninger bliver givet med stor hensyntagen til den enkeltes situation og behov – og med respekt for de menneskelige konsekvenser.

På familieretsområdet dækker Anne-Mette retssager inden for forældremyndighed og bopæl samt ægteskabssager om separation og skilsmisse, herunder spørgsmålet om ægtefællebidrag. Anne-Mette har mange års erfaring med bodelinger mellem ægtefæller. Hendes rådgivning ydes på ekspertstadiet, og tilstræber løsningsmodeller fremfor konfliktskabende og langvarige retssager i skifteretten.

Anne-Mette har et stort kendskab til arveret og formueordninger, og udfærdigelse af ægtepagter, testamenter og generationsskifte er derfor også et af hendes kerneområder.

​Endvidere beskæftiger Anne-Mette sig med tvangsfjernelser af børn, administrative frihedsberøvelser og internationale børnebortførelser.

Anne-Mette er frivillig rådgiver i Maryfonden og underviser i kommunens projekt ”Familieiværksættere”. Hertil er hun medlem af Landsforeningen af Forsvarsadvokater og Danske Familieadvokater.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg​

Nørregade 27, 1. 

7500 Holstebro

   Telefon: 8662 0600​

   Fax: 8662 0649

​   Mail: post@leoniadvokater.dk

​Åbningstider

Mandag-torsdag​

8-16​

Fredag

8-15