Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

Familieadvokat - Advokathjælp inden for familiære sager

Bemærk:  Oplever du udfordringer med siden i Internet Explorer, kan du bruge en anden browser som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Hos Leoni Advokater yder vi som familieadvokat rådgivning vedrørende familieret, herunder alle familieretlige spørgsmål i et sprog, der er til at forstå.

​Leoni Advokater er anerkendte specialister og boligadvokater inden for familieret, men vi er samtidig fokuserede på den personlige ofte svære situation, som klienten er i.


​Vi har kontorer i Holstebro og Viborg, men tager selvfølgelig også imod klienter fra andre omkringliggende områder.

Vi hjælper jer videre på bedst mulig vis

I mange tilfælde vil det være første gang, at klienten står over for at skulle separeres, tage stilling til fordelingen af forældremyndigheden over børnene eller lignende, og vores familieadvokat er derfor altid meget opmærksom på at inddrage dig aktivt i sagsbehandlingen, og løbende orientere dig om de enkelte sagsbehandlingsskridt - og ikke mindst betydningen af disse.

​Vores familieadvokater er altid meget opmærksomme på, at familien fortsat skal kunne fungere, også efter et besøg hos en familieadvokat. Vi forsøger derfor altid i første omgang at løse tvister ved forhandling for at opnå den optimale løsning for alle parter. Viser det sig at der ikke kan findes en løsning til alles tilfredsstillelse, er vi samtidig fuldt ud kvalificerede til at følge sagen helt til dørs.


​Klik på et af de nedenstående links for at læse mere om, hvad vi blandt andet kan rådgive om inden for familieret. ​

Er du i tvivl om, hvilken fremgangsmåde du skal anvende, hvilke vilkår der skal være gældende, eller hvilke rettigheder du har, eller har du andre spørgsmål, så kontakt en af vores specialiserede familieadvokater for en drøftelse af netop din situation. ​

Hvad koster en familieadvokat?

Prisen på rådgivning inden for familieret fra en familieadvokat kan være meget vanskelig at fastsætte på forhånd, idet der er tale om meget individuelle løsninger. Derfor tilbyder vi et formøde af cirka en times varighed til en nedsat salærtakst på kr. 1.500 i timen + moms, eller i alt kr. 1.875 i timen.

På mødet skal du/I medtage en oversigt over jeres økonomi samt pensions- og forsikringsforhold, og efter mødet vil det være muligt for vores familieadvokater at give et kvalificeret overslag på løsningsmuligheder og prisen herpå.​ På den måde kan vi finde den billigste og mest hensigtsmæssige løsning.

Kontakt os angående familieret

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en familieadvokat fra Leoni Advokater. Kontakt os på telefon 86 62 06 00​ eller skriv til vores e-mail post@leoniadvokater.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.


VED SPØRGSMÅL ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE EN AF VORES familieretsADVOKATER

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959