Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Familieadvokat - Advokathjælp inden for familiære sager

​Hos Leoni Advokater yder vi rådgivning vedrørende familieret i bred forstand, dvs. alle familieretlige spørgsmål, der kan opstå fra vugge til grav. 

Det er vigtigt at søge rådgivning, når man køber hus, flytter sammen, indgår ægteskab eller når man bliver alene enten på grund af samlivsophør eller dødsfald, så man kan få indsigt i den jura, der regulerer ens forhold.

Vi har i mange år givet specialiseret juridisk rådgivning inden for familieret, fast ejendom, arveret, dødsbobehandling, testamenter, ægtepagter og fuldmagter.

Du er altid velkommen til at kontakte vores specialister for en uforpligtende samtale om dine behov for juridisk bistand eller rådgivning. 

Vi har kontorer i Viborg, Holstebro og Aalborg, men tager gerne imod kunder fra hele landet og kan tilbyde digital mødeafholdelse via Teams. 

VI HJÆLPER JER VIDERE PÅ BEDST MULIG VIS

I mange tilfælde vil det være første gang, at kunden står over for at skulle separeres, tage stilling til fordelingen af forældremyndigheden over børnene eller lignende, og vores familieretsadvokat er derfor altid meget opmærksom på at inddrage dig aktivt i sagsbehandlingen, og løbende orientere dig om de enkelte sagsbehandlingsskridt - og ikke mindst betydningen af disse.

​Vores familieretsadvokater er altid meget opmærksomme på, at familien fortsat skal kunne fungere, også efter et besøg hos en familieadvokat. Vi forsøger derfor altid i første omgang at løse tvister ved forhandling for at opnå den optimale løsning for alle parter. Viser det sig at der ikke kan findes en løsning til alles tilfredsstillelse, er vi samtidig fuldt ud kvalificerede til at følge sagen helt til dørs.


​Klik på et af de nedenstående links for at læse mere om, hvad vi blandt andet kan rådgive om inden for familieret:

Er du i tvivl om, hvilken fremgangsmåde du skal anvende, hvilke vilkår der skal være gældende eller hvilke rettigheder, du har, eller har du andre spørgsmål, så kontakt en af vores specialiserede familieretsadvokater for en drøftelse af netop din situation. ​​

HVAD KOSTER EN FAMILIERETSADVOKAT?

Prisen for rådgivning inden for familieret fra en specialiseret familieretsadvokat vil som udgangspunkt blive afregnet efter medgået tid.

Hvis din sag skal indbringes for domstolene, kan der i visse tilfælde søges om fri proces, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Når du skal mødes med en af vores familieretsadvokater, vil det være en fordel at du/I medtage en oversigt over jeres økonomi (seneste skatteoplysninger) samt pensions- og forsikringsforhold, og efter mødet vil det være muligt for vores familieretsadvokater at give et kvalificeret overslag på løsningsmuligheder og prisen herpå.​ På den måde kan vi finde den billigste og mest hensigtsmæssige løsning.

KONTAKT OS ANGÅENDE FAMILIERET

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en familieadvokat fra Leoni Advokater. Kontakt os på telefon 86 62 06 00​ eller skriv til vores e-mail post@leoniadvokater.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Vores specialister

Lene brun​

advokat & partner​

Læs mere

​KATHRINE EBSEN​

advokat

Læs meRE

SIMONE BRØKER

ADVokat

Læs meRE

Kontakt Leoni Advokater ​

 
 
 
 
Foretrækker du en advokat fra Viborg, Aalborg eller Holstebro? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959

​Sparekassen Danmark 9070-1632644651