Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

arv og dødsbobehandling

Hos Leoni Advokater har vi flere specialiserede advokater, der kan yde kompetent rådgivning af dig og dem du holder af  i forhold til arv og dødsbobehandling.


Selvom det kan være svært, kan det være en stor hjælp for de pårørende, at du selv har forholdt dig, hvad der skal ske, når du er gået bort, herunder - men ikke kun - om arvens fordeling.

Hvis du vil have indflydelse på, hvad der skal ske med din formue og har du ønsker om fordeling af enkelte genstande med særlig affektionsværdi, skal du  oprette et testamente.

Mange ønsker at sikre, at arven til deres børn skal tilhøre dem som deres særeje. Dette kræver også oprettelse af et testamente.


Har du ydet et arveforskud eller lån, som der skal tages højde for ved arvens fordeling, kan det med fordel anføres i testamentet.

Oprettelse af et testamente bør altid ske på baggrund af personlig rådgivning.

Der findes mange billige tilbud på testamenter via internettet, hvor man selv kan klikke sig til et simpelt testamente.  Denne umiddelbart billige løsning kan dog ende med at blive en meget dyrere løsning for arvingerne i sidste ende, fordi der ikke er modtaget en kvalificeret rådgivning ved oprettelsen af testamentet.

Vi har set adskillige eksempler på sådanne billige "gør-det-selv"-testamenter, som ikke får den ønskede virkning eller hvor der slet ikke er taget stilling til de relevante forhold.

I nogle tilfælde er der brug for at testamentet suppleres af andre dokumenter, herunder oprettelse af ægtepagt, arveafkald eller samtykke til uskiftet bo.

Der skal også være styr på, hvem der forudbetalt evt. livsforsikringer og pensioner.

Leoni Advokater giver personlig rådgivning af alle de relevante forhold, så du får oprettet et testamente, der dækker dine individuelle ønsker og behov.

​Du kan tage en simpel arvetest, der indikerer, om du bør søge nærmere rådgivning om oprettelse af et testamente og hvordan du er stillet på

www.detgodetestamente.dkKlik her for yderligere information om
​​
​- Hvad gør jeg, når jeg mister en af mine nærmeste?
- Testamenter

- Samlevere

- Den legale arv

- Tvangsarv og friarv

- Andre regler om testamenter

- Særlige forhold, herunder fordeling af enkelte aktiver

Hos Leoni Advokater samarbejder vi med Det Gode Testamente. Dette er et samarbejde mellem 38 velgørende organisationer, der er gået sammen for at gøre det nemmere for dig , der overvejer et testamentere til velgørenhed. Se mere på detgodetestamente.dk

VED SPØRGSMÅL ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE EN AF VORES arv OG dødsbobehandlingsADVOKATER

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959

​Sparekassen Danmark 9070-1632644651