Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

Fuldmægtig

Det er vigtigt, at komme godt fra start som fuldmægtig. Det kan være en stor omvæltning at skulle vende sig til arbejdslivet efter universitet, men du vil opleve, at vi har stor interesse og fokus på dig og din uddannelse lige fra starten.


Du rokerer faggruppe under dit 3-årige forløb hos os for at sikre bredden og kvaliteten i din juridiske viden, som er afgørende for at blive en dygtig advokat, men også men henblik på at sikre, at du finde det fagområde, som du i fremtiden ønsker at specialisere dig inden for.


Du løser konkrete sager i din faggruppe, som du får fra partnerne eller advokater i gruppen. Arbejdsopgaverne varierer i størrelse og kompleksitet inden for faggruppens arbejdsområder. Du vil både komme til at lave selvstændig sagsbehandling og sagsbehandling som led i et større sagskompleks, hvor du skal samarbejde med én eller flere jurister.

​Som helt ny fuldmægtig vil du typisk opleve en begrænset klientkontakt, men du vil blive introduceret til, hvordan du varetager kontakten til klienter. Dette sker blandt andet ved, at du deltager i klientmøder sammen med en advokat. 

​Målet er, at du som erfaren fuldmægtig kommer til at stå for møder med klienter i sager, som du behandler selvstændigt.


Foruden en konkurrencedygtig løn, har vore jurister sundhedsforsikring, hjemmearbejdspladser, bærbare pc og Iphone.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg​

Nørregade 27, 1. 

7500 Holstebro

   Telefon: 8662 0600​

   Fax: 8662 0649

​   Mail: post@leoniadvokater.dk

​Åbningstider

Mandag-torsdag​

8-16​

Fredag

8-15

Leoni Advokater støtter​