Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

​Leoni advokater søger familie-/arveretsadvokat til viborg

Leoni Advokater søger en advokat til vores familie- og arveretsafdeling.

Leoni Advokater er en full-service advokatvirksomhed med kontorer i Viborg og Holstebro. Vi beskæftiger cirka 40 medarbejdere. Arbejdsstedet vil være vores kontor i Viborg. 

Få yderligere oplysninger om virksomheden på vores hjemmeside www.leoniadvokater.dk


Jobindhold

Jobbet kræver, at du har særlig interesse og erfaring indenfor familieret, herunder retssager, bodelinger, fællesboskifter m.v. Derudover kræver jobbet erfaring indenfor arveret, særligt dødsbobehandling, ægtepagter og testamenter.

Om personen vi søger
Vi søger en advokat, der kan arbejde selvstændigt i tæt dialog med advokaterne Joan Colding og Per Steffensen indenfor ovennævnte områder. Du skal være struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne, have et højt serviceniveau og ikke mindst et godt humør. Du skal have lyst til at arbejde med netop disse områder, og som følge heraf også ud over daglig sagsbehandling indenfor områderne forstår udfærdigelse af nyhedsartikler m.v. til vores hjemmeside, sociale medier (i samarbejde med vores markedsføringsafdeling), samt afholde foredrag overfor professionelle aktører og samarbejdspartnere såsom banker, samt foreninger, forbrugere m.fl.

Din faglige profil
Du skal have  erfaring inden området, og du skal have lyst til at udvikle dine kompetencer og løbende holde dig opdateret.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en uformel organisation, som har en åben og humørfyldt omgangstone med gensidig respekt. Der er en stor frihedsgrad i jobbet til selv at planlægge og tilrettelægge opgaverne, hvilket betyder, at der kan skabes en god balance mellem dit arbejds- og privatliv, og der er desuden gode muligheder for efteruddannelse indenfor de ovennævnte arbejdsområder.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles nærmere efter kvalifikationer og erfaring.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

​Forventet tiltrædelse snarest muligt, og gerne inden sommerferien 2019.

Ansøgning, CV og relevante bilag bedes sendt via mail til jc@leoniadvokater.dk. Jobsamtaler afholdes løbende efterhånden som ansøgningerne modtages.

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til advokat Joan Colding, tlf. 87 27 48 10, eller advokat Per Steffensen, tlf. 87 27 48 07.

Få yderligere oplysninger om virksomheden og vores medarbejdere på vores hjemmeside www.leoniadvokater.dk

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Leoni Advokater støtter​