Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

Advokatsekretær til erhvervsafdelingen i Viborg​

Vi søger en uddannet advokatsekretær til vores erhvervsafdeling i Viborg - minimum 30 timer om ugen.

Stillingen
Sammen med afdelingens øvrige 3 advokatsekretærer kommer du til at assistere vore advokater indenfor erhvervsretten i bred forstand. Du vil i særdeleshed komme til at arbejde med generel erhvervsrådgivning, herunder kontraktsret, selskabsret, entrepriseret samt retssager.

Din profil
Du er uddannet advokatsekretær og har erfaring fra et tidligere job indenfor samme område. Som person er du udadvendt og serviceminded, og du trives med at have kontakt til klienter. Du er vant til at arbejde selvstændigt og i en til tider hektisk hverdag. Du har gode samarbejdsevner, et godt drive og besidder et godt humør.

Vi tilbyder
En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en uformel tone og et godt socialt miljø. Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring og forsikring mod kritisk sygdom. Vi har tillige kantineordning.

Virksomheden
Leoni Advokater er et full-service advokatfirma med ca. 45 medarbejdere fordelt på 2 kontorer i Viborg og Holstebro. Vi rådgiver indenfor alle grene af erhvervslivet, offentlige myndigheder og privatlivets forhold.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Ansøgningsfrist er 15. maj 2018 med tiltrædelse 1. juli 2018 eller senere. Vi indkalder løbende til samtaler, og annoncen bliver taget af, når stillingen er besat.

​Spørgsmål angående stillingen kan rettes til advokat Ole Thiel, tlf. 86 62 06 00 mail:  ot@leoniadvokater.dk.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Leoni Advokater støtter​