Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

Karriere​

Bemærk:  Oplever du udfordringer med siden i Internet Explorer, kan du bruge en anden browser som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Job hos Leoni Advokater

Velkommen hos Leoni Advokater​, hvor vi har en uformel og humørfyldt omgangstone og hylder åbne døre og gensidig respekt. Her kan du sparre med partneren og finde hjælp hos dine kolleger.

Hos Leoni Advokater​ arbejder vi i faggrupper, der hver især er kendetegnede ved at arbejde specialiseret med ét eller flere specifikke retsområder. Som en naturlig følge af denne specialisering, går vi ikke på kompromis med fagligheden. Det samme gælder dit arbejde og uddannelse hos os.


Som ung jurist eller sekretær skal du have oplevelsen af, at du hele tiden flytter dig - fagligt og menneskeligt. Midlet er den erfarne kollega, og udfordrende opgaver. Midlet er også at tilvejebringe et uddannelsesforløb, der matcher dine ønsker. I løbet af din tid som advokatfuldmægtig/yngre advokat eller advokatsekretærelev vil du derfor have mulighed for at arbejde i forskellige teams.

​Vi mener, at forholdet mellem Job og privatliv skal kunne hænge sammen. Vi arbejder derfor ikke i døgndrift, og vores arbejdstider er fleksible. Hos Leoni Advokater skal man derfor ikke snige sig ud af døren, hvis man går kl. 16.​

Kontakt Leoni Advokater​

 
 
 
 
Foretrækker du advokat fra Viborg el. Holstebro *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959