Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Undgå at vurderingskaos rammer din boligøkonomi​

​Danske BOLIGadvokater er stærkt utilfredse med Skatteministerens svar og holdning til de mange negative effekter af den mangelfulde implementering af nyt ejendomsvurderingssystem.

​”Det minder i ubehagelig grad om den fejlbehæftede lancering af Digital Tinglysning, som efterlod op mod 80.000 bolighandlende med ekstra omkostninger, som de blot måtte ”æde”, udtaler Tina Bach, der er advokat ved Leoni Advokater og næstformand hos Danske BOLIGadvokater.

​På foreningens generalforsamling besluttede man at tilbyde boligejerne en gennemgang af deres modtagne vurdering, finde de servitutter, som har indflydelse på vurderingen, tjekke BBR og referenceejendomme samt håndtere klagemulighederne. Kort sagt – finde de ”huller i osten”, som har betydning for vurderingen og dermed for den ejendomsskat, der skal betales.

​”Ved et boligkøb er det emner, som vi altid gennemgår. Vi ved hvor og hvordan informationerne findes. I kombination med vores viden om prisdannelser i de forskellige dele af Danmark vil vi kunne hjælpe boligejerne gennem hele den proces, som skatteministeren har efterladt til den enkelte boligejer”, forklarer Tina  Bach, advokat ved Leoni Advokater og næstformand hos Danske BOLIGadvokater.

Når man kontakter en Dansk BOLIGadvokat vil man få en fast pris og en skriftlig bekræftelse på opgavens udførelse, inden advokaten går i gang med arbejdet.

”Da vores medlemmer er advokater i forskellige advokatvirksomheder, må vi ikke koordinere vores priser og vi kan derfor ikke oplyse en pris, som dækker hele landet. Prisen får man, når man kontakter sin lokale certificerede BOLIGadvokat. Pengene er med garanti givet godt ud og tjent hjem igen gennem en ejendomsvurdering, der er baseret på fakta fremfor det nye vurderingssystems mange fejl og mangler”, fortæller Tina Bach og henviser til yderligere information på danskeboligadvokater.dk

​Vores specialister står klar til at hjælpe diG

​​TINA BACH

advokat & PARTNER

Læs meRE

Lene brun

advokat & partner​

​Læs mere​

LARS KAASGAARD

Advokat & PARTNER

Læs meRE

FLEMMING SCHIØLER

Advokat/ll.m.

Læs mere

h.p storvang

Advokat & partner

Læs mere

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959

​Sparekassen Danmark 9070-1632644651