Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gavekort gør livet lettere for forældre til voksne børn

3.11.2021 08:00:00 CET | Danske BOLIGadvokater

​Mange unge kommer ofte galt fra start, fordi de som førstegangskøbere har lidt eller ingen erfaring med bolighandel, når de begiver sig ud på boligmarkedet. Særligt nu med det ekstraordinært lave antal udbudte boliger, kan det være svært at få overblikket over de juridiske og økonomiske konsekvenser af købet. Danske BOLIGadvokater lancerer gavekort til juridisk rådgivning.

​Små børn, små bekymringer. Store børn, store bekymringer. Sådan lyder ordsproget. Som forældre kan det give søvnløse nætter og bekymringsrynker, når ens voksne barn overvejer at gældsætte sig for at starte sit eget liv. Man vil for alt i verden undgå, at de begår fejl eller undlader at tage stilling til ting, som kommer til at koste dem dyrt eller skabe forhindringer senere hen. Danske BOLIGadvokater har derfor gennem længere tid arbejdet på en løsning, som gør det nemmere at sikre sine børn og børnebørn en tryg bolighandel, når de for første gang skal ud og stå på egne ben.

’’Med vores nyligt lancerede gavekort til juridiske rådgivning hos en Dansk BOLIGadvokat kan et forældrepar bl.a. ganske nemt hjælpe deres søn og hans kæreste til en god start på voksenlivet - fx i forbindelse med boligkøb eller med aftaler om, hvad der skal gælde, hvis man som papirløst samlevende går fra hinanden efter at have købt en fælles bolig’’, fortæller medlem af Danske BOLIGadvokater, Lars Kaasgard.

Hver femte unge boligkøber læser ikke ’det med småt’

En tidligere onlineundersøgelse hos Danske BOLIGadvokater viste, at hver femte unge boligkøber tror, at købsaftalen er et standarddokument, som man trygt kan skrive under på. Købsprisen er i fokus, mens de øvrige vilkår og betingelser i købsaftalen nedprioriteres. Når man står med det ene ben indenfor i drømmelejligheden og antager, at der er tale om en ganske almindelig handel med en række standarddokumenter, kan det være svært ikke at give efter for presset og underskrive købsaftalen. Tænk nu hvis handlen glipper.

’’Gavekortet er den perfekte anledning til at give et kærligt skub i den rigtige retning, men uden at virke anmassende og belærende, som ens børn jo ofte synes man er som forældre. Uanset om formålet med boligkøbet er, at dit barn skal flytte sammen med kæresten eller måske nærmere et nyt job eller studie, så er det afgørende med juridisk og økonomisk rådgivning fra A-Z, som kan sikre dine kære en tryg bolighandel’’, fortæller Lars Kaasgard, advokat og medlem af Danske BOLIGadvokater.

Faktaboks:

Gavekortet kan bruges til hel- eller delvis betaling for juridisk rådgivning hos advokater, der er medlem af Danske BOLIGadvokater. Med medlemmer i hele landet er der aldrig langt til den nærmeste BOLIGadvokat.


Læs mere om gavekortet eller køb det her:

https://brugadvokat.dk/

VED SPØRGSMÅL ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE EN AF VORES boligADVOKATER

​TINA BACH

ADVOKAT & PARTNER

​Næstformand i bestyrelsen for Danske Boligadvokater

Læs mere

LARS KAASGAARD

ADVOKAT & PARTNER

Medlem af Danske Boligadvokater

​​

Læs mere

LENE BRUN

ADVOKAT & PARTNER

Medlem af Danske Boligadvokater

LÆS MERE​

​​​

​FLEMMING SCHIØLER

ADVOKAT/LL.M.

Medlem af Danske Boligadvokater

​Læs mere

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959

​Sparekassen Danmark 9070-1632644651