Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

Mennesket er lige så vigtigt som paragrafferne

Bemærk:  Oplever du udfordringer med siden i Internet Explorer, kan du bruge en anden browser som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Nyhedsbrev fra boligadvokaterne
03-09-2018
Læs blandt andet om, hvorfor man som bygherre i nybyggeri bør bruge egen byggerådgiver
Klik her

Det er ikke nok at være en dygtig paragrafrytter, hvis man vil nå toppen som advokat, siger Tina Bach

Skal man have succes som advokat, er det mindst lige så vigtigt at være dygtig til at læse mennesker som til at læse lovbøger. Mange udenforstående forestiller sig ellers juraen som en verden af paragrafrytteri og enten/eller. Men den dygtige advokats verden ligger langt fra, hvad mange forestiller sig. ”Jeg er sådan en type, der godt kan lide at tingene er regelrette. Men i jura er det ofte finesserne , der afgør rigtigt og forkert. 

​Skal man skal nå toppen som advokat, er der andre ting, der er lige så vigtige som juraen,” siger Tina Bach, der er advokat og partner hos Leoni Advokater i Viborg. Mens de fleste paragraffer lever i mange år, så forandrer den omkringliggende virkelighed sig nemlig hele tiden, forklarer hun. ”Derfor skal vi have fingeren på pulsen og hele tiden vide, hvad der sker ude i den virkelige verden.

Vi skal ud over vores skrivebord og ud til kunderne,” siger Tina Bach. Derfor sidder advokaterne hos Leoni Advokater også i mange bestyrelser og deltager i mange forskellige typer af netværk. ”Når man møder virksomhedsejere på en mere uformel måde, får man et indblik i, hvad der sker i deres virksomheder. Samtidig får vi vendt mange andre ting,” siger Tina Bach. Mødet mellem mennesker er dog ikke alene nok. ”Vi skal være nærværende og interessere os oprigtigt for vores omgivelser og de mennesker, vi møder,” siger Tina Bach.

For at bevare sin position på toppen, forsøger Leoni Advokater hele tiden at forandre sig i takt med, hvad der sker i samfundet. ”Vi skal se de skæve vinkler, når vi angriber en problemstilling.

​En af vores styrker er, at vi kan tænke på tværs på grund af de mange specialister, vi har i huset. Dermed kan vi rådgive kunderne selv i større og komplicerede projekter,” siger Tina Bach.

Leoni Advokater som en del af "Viborg på toppen"

​Leoni Advokater sætter en stor ære i, at være med til at føre Viborg til toppen af verden gennem dette projekt, hvor Rasmus Kraghs skal bestige Mount Everest alene uden support eller brug af kunstig ilt. 

Ønsker du at vide mere om Leoni Advokater?

Leoni Advokater er et fuldt integreret advokatfirma med pt. 41 medarbejdere, heraf 18 jurister i Viborg og Holstebro. For at give den optimale rådgivning, har vi fordelt os i specialgrupper med stor samlet viden og erfaring inden for de enkelte retsområder.

​Vi rådgiver inden for alle grene af erhvervslivet, offentlige myndigheder og privatlivets forhold. 

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Leoni Advokater støtter​