Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

​Leoni Advokater søger en regnskabsansvarlig i viborg

Leoni Advokater søger en regnskabsansvarlig medarbejder til en fuldtidsstilling.

​Leoni Advokater er en moderne og full-service advokatvirksomhed med kontorer i Viborg og Holstebro, som beskæftiger i alt 41 medarbejdere. Virksomheden yder rådgivning og vejledning til både erhvervskunder, myndigheder og private. Arbejdsstedet for den regnskabsansvarlige medarbejder vil være på kontoret i Viborg.

Jobindhold

Med reference til virksomhedens ledelse søges en person, som vil få ansvaret for arbejdsopgaverne vedrørende virksomhedens regnskabs- og bogholderifunktion. Arbejdsopgaverne vil bl.a. være udarbejdelse af månedsregnskaber, timesags-styring og analyser, daglig bogføring samt daglig opgørelse og regulering af klienttilsvar, indberetninger til myndigheder m.v., debitor- og kreditorstyring, indberetning af løn samt ad hoc opgaver relateret til arbejdsområdet. 

Vi søger

Du skal kunne arbejde selvstændigt og prioritere din tid, således at deadlines overholdes. Du skal være struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne. Du skal besidde et højt serviceniveau og ikke mindst et godt humør.

Din faglige profil

Du skal have erfaring med bogholderi, regnskab og analyser. Hertil skal du have lyst til at udvikle dine kompetencer, og løbende holde dig opdateret på området.

​IT er et naturligt redskab for dit arbejde. Det vil derfor være en fordel, hvis du har et godt brugerkendskab til et eller flere kendte økonomistyringssystemer samt Office Pakken.

Vi tilbyder

Der tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en uformel organisation, som har en åben og humørfyldt omgangstone med gensidig respekt. Der er stor frihedsgrad i jobbet til selv at plan- og tilrettelægge opgaverne. Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og erfaring

Ansøgning

Forventet tiltrædelse pr. 1. januar 2018, da vores nuværende regnskabsmedarbejder har valgt at gå på efterløn på dette tidspunkt.

Ansøgning, CV og relevante bilag bedes sendt via mail til cba@leoniadvokater.dk. Sidste frist for modtagelse af ansøgninger er den 13. november 2017.

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til Christian Beck Asmussen på tlf. 

87 27 48 05 eller cba@leoniadvokater.dk

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg​

Nørregade 27, 1. 

7500 Holstebro

   Telefon: 8662 0600​

   Fax: 8662 0649

​   Mail: post@leoniadvokater.dk

​Åbningstider

Mandag-torsdag​

8-16​

Fredag

8-15