Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

LEONI ADVOKATER OPRUSTER MED LOKAL ADVOKAT

​Det er med stor glæde, at Leoni Advokater kan byde velkommen til advokat Flemming Schiøler, som ny advokat med base på kontoret i Holstebro.

Flemming har i de seneste 12 år været partner i Advokaterne Nupark i Holstebro, og skifter nu lokalitet pr. 1. januar 2019 til vores kontor i Nørregade 27.

Det er hensigten, at Flemming sammen med Leoni Advokaters øvrige specialister inden for rådgivning til erhverv, skal fortsætte udviklingen af vores Holstebrokontor og tilføje kontoret yderligere kompetencer indenfor såvel den juridiske rådgivning, men tilsvarende med de kompetencer, som Flemming besidder via sin baggrund i revisionsbranchen. 

Vi er sikre på, at Leoni Advokater med Flemming på holdet bliver yderligere styrket som det sikre valg indenfor specialiseret rådgivning til både erhvervslivet i Holstebro og omegn, men også for Leoni Advokaters øvrige kunder i Midt- og Vestjylland.

Leoni Advokater har kontorer i Viborg og Holstebro, og tæller i alt 40 ansatte, heraf 17 advokater og advokatfuldmægtige. Se hvem vi er her.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Leoni Advokater støtter​