Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

Forældre sender deres børn til BOLIGadvokat

Bemærk:  Oplever du udfordringer med siden i Internet Explorer, kan du bruge en anden browser som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Nyhedsbrev fra boligadvokaterne
03-09-2018
Læs blandt andet om, hvorfor man som bygherre i nybyggeri bør bruge egen byggerådgiver
Klik her

Hvordan beskytter man sine børn og svigerbørn imod bolighandlens dyre faldgruber?

Man sætter et advokatforbehold i købsaftalen og sender dem til BOLIGadvokat. Danske BOLIGadvokater oplever stigende opbakning fra forældre til førstegangskøbere.

Forældre ønsker naturligvis, at det skal gå deres børn og svigerbørn godt. Dette gør sig særligt gældende når de kaster sig ud i boligmarkedets mudrede vande. "Ofte er det forældrenes egne dyre fejltagelser på boligmarkedet, der får dem til at sende børnene til os. Indimellem deltager forældrene endda i mødet. Det er en spændende tendens, som vi regner med bliver endnu mere udtalt i fremtiden", mener Tina Bach, advokat hos Leoni Advokater.​

Advokatforbeholdet er afgørende

Første skridt til at hjælpe sine børn til en tryg bolighandel består i at få sat et advokatforbehold ind i købsaftalen. Advokatforbeholdet påpeger, at købet kun er en realitet, hvis købers BOLIGadvokat godkender handlen.

”Hvis vi som BOLIGadvokater skal have en chance for at hjælpe køber, er det afgørende, at der er indføjet et advokatforbehold i købsaftalen. Ellers sidder køber desværre i saksen”, udtaler Tina Bach.

BOLIGadvokaten støtter købers interesser

Har man som køber husket et advokatforbehold, kan man derimod nyde godt af den research og rådgivning, som BOLIGadvokaten kan give, og det kan spare en for både mange penge og mange ubehagelige overraskelser.

”Vi havde f.eks. et ungt par, der ville købe en ejerlejlighed i København. Alt så fint ud i salgsopstillingen. Da vi tjekkede ejerlejlighedsskemaet, viste det sig imidlertid, at der var en kommende ret stor udgift til udskiftning af ejendommens faldstammer, som parret ikke var blevet informeret om. Det gav os mulighed for at forhandle prisen”, fortæller Tina Bach.

Som køber bør man betragte den professionelle uafhængige rådgivning fra en BOLIGadvokat som en nødvendig research af alle forhold omkring bolighandlen, herunder en grundig gennemgang af alle dokumenter, servitutter, rapporter osv. Samtidig gennemgås den optimale finansiering, ligesom BOLIGadvokaten kan hjælpe med at forhandle en fair pris på ejendommen.​ ​Kontakt BOLIGadvokat Tina Bach på tlf.: 86620600

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet. Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber​.

Læs mere om BOLIGadvokater her: http://www.danskeboligadvokater.dk

VED SPØRGSMÅL ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE  boligadvokat

Tina Bach

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Leoni Advokater støtter​