Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

​Familie- og arveretsadvokat søges

​Leoni Advokater søger en yngre advokat eller 3. års fuldmægtig til vores familie- og arveretsafdeling. 

Om Leoni Advokater

Leoni Advokater er en full-service advokatvirksomhed med kontorer i Viborg og Holstebro. Vi beskæftiger p.t. 41 medarbejdere. Arbejdsstedet vil være vores kontor i Viborg. Få yderligere oplysninger om virksomheden her. 

Jobindhold

Du forudsættes at have særlig interesse og erfaring inden for familieret, herunder retssager, bodelinger, fællesboskifter m.v.. Desuden arveret, særligt dødsbobehandling, ægtepagter og testamenter. 

Om dig

Vi søger en advokat, der skal kunne arbejde selvstændigt i tæt dialog med advokaterne Joan Colding og Per Steffensen indenfor ovennævnte områder. 

Du skal være struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne, have et højt serviceniveau og ikke mindst besidde et godt humør. Du skal have lyst til at arbejde med netop disse områder, og som følge heraf også udover daglig sagsbehandling indenfor områderne forestå udfærdigelse af nyhedsartikler m.v. til vores hjemmeside og sociale medier i samarbejde med vores marketingansvarlig. Hertil skal du afholde foredrag over for professionelle aktører som eksempelvis banker, foreninger, forbrugere m.fl.

Din faglige profil

Du skal have erfaring inden for området, og samtidig have lyst til at udvikle dine kompetencer og løbende holde dig fuldstændig opdateret på området.

​Vi tilbyder

Der tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en uformel organisation, som har en åben og humørfyldt omgangstone med gensidig respekt. 

Der er en stor frihedsgrad i jobbet til selv at planlægge og tilrettelægge opgaverne, og der er gode muligheder for efteruddannelse indenfor de ovennævnte arbejdsområder. 

Løn og ansættelsesvilkår forhandles nærmere efter kvalifikationer og erfaring.​

Ansøgning

Forventet tiltrædelse snarest muligt. Ansøgning, CV og relevante bilag bedes fremsendes til  jc@leoniadvokater.dk

Jobsamtaler startes op løbende, som ansøgninger modtages. 

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til advokat Joan Colding, tlf. 87 27 48 10, eller advokat Per Steffensen, tlf. 87 27 48 07.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg​

Nørregade 27, 1. 

7500 Holstebro

   Telefon: 8662 0600​

   Fax: 8662 0649

​   Mail: post@leoniadvokater.dk

​Åbningstider

Mandag-torsdag​

8-16​

Fredag

8-15