Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

​DYGTIG ADVOKATSEKRETÆR SØGES, VIBORG

Vi har travlt og søger derfor en dygtig advokatsekretær til vores afdeling i Viborg.

Stillingen

Sammen med afdelingens øvrige sekretærer kommer du til at assistere vore advokater indenfor fast ejen-dom. Du vil i særdeleshed komme til at arbejde med handler – primært private handler.

Herudover vil du komme til at beskæftige dig med strafferet som sekretær for en af kontorets yngre straf-feretsadvokater.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Din profil

Du har erfaring fra et tidligere job, hvor du har arbejdet med fast ejendom og eventuelt også strafferet. Du har en baggrund som advokatsekretær.

Du er udadvendt og serviceminded, og du trives med at have kontakt til klienter.

Vi har meget travlt i øjeblikket, og derfor er det vigtigt, at du er vant til og trives med at arbejde selvstæn-digt i en til tider hektisk hverdag. Du har gode samarbejdsevner, et godt drive og besidder et godt humør.

VI TILBYDER

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en uformel tone og et godt socialt miljø. Vi til-byder en løn, der matcher dine kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring og forsikring mod kritisk sygdom. Vi har tillige kantineordning.​

​Virksomheden

Leoni Advokater er et full-service advokatfirma med ca. 40 medarbejdere fordelt på 2 kontorer i Viborg og Holstebro. Vi rådgiver indenfor alle grene af erhvervslivet, offentlige myndigheder og privatlivets forhold.

For yderligere oplysninger se vores hjemmeside www.leoniadvokater.dk eller kontakt advokat Tina Bach på tb@leoniadvokater.dk, eller advokat Joan Colding på jc@leoniadvokater.dk, eller tlf. 86 62 06 00.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Du skal søge så hurtigt som muligt med tiltrædelse 1. september 2018 eller efter nærmere aftale. Vi indkal-der løbende til samtaler og annoncen bliver taget af, når stillingen er besat. Ansøgningen bedes sendt til tb@leoniadvokater.dk​

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Leoni Advokater støtter​