Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

LEONI ADVOKATER SØGER dygtig ADVOKATsekretær

Vi søger en dygtig advokatsekretær til vores afdeling i Viborg.

Stillingen:

Sammen med afdelingens øvrige sekretærer kommer du til at assistere vore advokater indenfor fast ejendom/lejeret og gældssanering. Du vil i særdeleshed komme til at arbejde med handler – primært private men også erhvervshandler, samt lejekontrakter og gældssanering.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Din profil:

Du har erfaring fra et tidligere job, hvor du har arbejdet med fast ejendom – som advokatsekretær eller fra ansættelse hos mægler/pengeinstitut.

Som person er du udadvendt og serviceminded, og du trives med at have kontakt til klienter. Da vi har forrygende travlt, er det vigtigt, at du er vant til og trives med at arbejde selvstændigt i et højt tempo med mange bolde i luften. Du har interesse og flair for tal. Du har gode samarbejdsevner, et godt drive og besidder et godt humør.

Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en uformel tone og et godt socialt miljø. Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring og forsikring mod kritisk sygdom. Vi har tillige kantineordning.

Virksomheden:

Leoni Advokater er et full-service advokatfirma med ca. 40 medarbejdere fordelt på 2 kontorer i Viborg og Holstebro. Vi rådgiver indenfor alle grene af erhvervslivet, offentlige myndigheder og privatlivets forhold.​

Ønsker du at vide mere?

For yderligere oplysninger se mere her eller kontakt advokat Tina Bach på tb@leoniadvokater.dk eller tlf. 86 62 06 00.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse:

Du skal søge så hurtigt som muligt med tiltrædelse snarest efter nærmere aftale. Vi indkalder løbende til samtaler og annoncen bliver taget af, når stillingen er besat.​

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg​

Nørregade 27, 1. 

7500 Holstebro

   Telefon: 8662 0600​

   Fax: 8662 0649

​   Mail: post@leoniadvokater.dk

​Åbningstider

Mandag-torsdag​

8-16​

Fredag

8-15