Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

UDDANNET ​Advokatsekretær i Holstebro søges

​Er du en erfaren og ansvarsbevidst advokatsekretær med solidt kendskab til og interesse for familie-/arveretten, herunder dødsbobehandling, så er her et godt jobtilbud til dig.

Du skal have kendskab til advokatbranchen, have en høj faglighed og være vant til at arbejde selvstændigt indenfor ovennævnte fagområder. Som person er du positiv, omstillingsparat og serviceminded. 

Du skal kunne trives i en til tider travl hverdag og være fuld fortrolig med Microsofts Office-pakke, herunder brugen af Excel.

Vi tilbyder
En spændende og udfordrende fuldtidsstilling som advokatsekretær i en moderne virksomhed med en uformel omgangstone og søde kollegaer. Der gives løn efter kvalifikationer plus pension og sundhedsforsikring inkl. kritisk sygdom.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansøgning vedlagt CV bedes fremsendt til advokat og partner Lene Brun på lb@leoniadvokater.dk senest den 20. oktober 2017. Tiltrædelse snarest muligt og efter nærmere aftale.

Yderligere information om jobbet

​Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lene Brun på tlf. 46 14 67 47.

Om Leoni Advokater

Leoni Advokater er et full-service advokatfirma med 40 medarbejdere, heraf 18 jurister i Viborg og Holstebro. Vi har fokus på, at Leoni Advokater både skal være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere og en fast samarbejdspartner for vores kunder - både nu og i fremtiden.​ ​For os er det vigtigt at tilbyde personlig og kompetent rådgivning i øjenhøjde. Du kan læse mere om Leoni Advokaters forskellige kompetencer her.​

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg​

Nørregade 27, 1. 

7500 Holstebro

   Telefon: 8662 0600​

   Fax: 8662 0649

​   Mail: post@leoniadvokater.dk

​Åbningstider

Mandag-torsdag​

8-16​

Fredag

8-15