Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

Bemærk:  Oplever du udfordringer med siden i Internet Explorer, kan du bruge en anden browser som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Håndbog til husbyggere

Advokat​ Lars Kaasgaard fra Leoni Advokater er medforfatter til en ny håndbog, der skal føre husbyggere udenom de faldgrupper, der kan opstå ved husbyggeri. Håndbogen findes elektronisk her: Byggehåndbogen

​Nu er der hjælp til de mange danskere, der går med drømmen om at bygge eget hus.

Danske BOLIGadvokater​er klar med en ny håndbog, der skal hjælpe potentielle husbyggere med at undgå de mange fælder, når de kaster sig ud i rollen som private bygherrer.

"Vi bygger hus - Håndbog til husbyggere". Det er titlen på den nye byggehåndbog, der netop nu er på vej til landets BOLIGadvokater, arkitekter og biblioteker.​Dreyers Fond​har støttet udgivelsen af bogen, der ifølge Danske BOLIGadvokater udfylder et tomrum på markedet.​

Advokat​Lars Kaasgaard, der er specialist i retsforhold omkring fast ejendom er medforfatter til bogen, der skal bidrage til, at ruste husbyggere bedre både før, under og efter byggeprocessen er sat igang. Med bogen som inspiration og en BOLIGadvokat som rådgiver er de private bygherrer godt klædet på således, at de ellers ofte dyre lærepenge, man ellers kan risikere at skulle betale, undgås.

Bogen kan bruges som en praktisk opslagsbog i hele byggeprocessen og er opbygget meget overskueligt i afsnit, der gør det muligt at navigere i alle faser af processen selv under byggemøder, opsyn, gennemgang m.v.

Håndbogen er gratis og kan fås ved at sende en mail til​post@leoniadvokater.dk​"Ref. Byggehåndbogen" eller ved at læse den på​www.byggehåndbogen.dk​.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453