Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

Bemærk:  Oplever du udfordringer med siden i Internet Explorer, kan du bruge en anden browser som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Ønsker I at forebygge familiekonflikter ved dødsfald?

​Flere dokumentarprogrammer i fjernsynet har gennem de seneste år vist hvordan fordeling af arv, pensioner og gruppelivsordninger kan medføre voldsomme konflikter i ellers velfungerende familier.

Oftest skyldes dette manglende klarhed over den nu afdødes intentioner, eller et søskendehierarki, hvor enkelte bliver undertrykt.Konflikterne ses såvel mellem søskende (afdødes livsarvinger) eller afdødes børn i forhold til afdødes ægtefælle eller samlever.

En meget betydelig del af disse konflikter kan undgås ved oprettelse af testamente.

​Den grundlæggende årsag til konflikterne er utilstrækkelig kendskab til arveloven, herunder at udbetaling af pensioner og gruppeliv ikke følger arveloven eller et testamente, og ikke mindst, at en ugift samlever ikke arver uanset hvor mange år man har boet samme, hvis der ikke er oprettet et testamente.

Derimod kan en samlever i visse tilfælde modtage pension- og gruppelivsordninger.

​Leoni Advokater tilbyder et indledende gratis møde vedrørende oprettelse af testamente samt rådgivning i relation til aktuel dødsbobehandling. Kontakt en af vores arveretsadvokater og hør mere.Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453