Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

Bemærk:  Oplever du udfordringer med siden i Internet Explorer, kan du bruge en anden browser som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Kompetent strafferetssekretær

​Vores strafferetsafdeling ønsker sig en erfaren sekretær, der kan arbejde selvstændigt med dette sagsområde.


Du vil primært arbejde for advokat og partner Lars Thousig Jensen, der som alle advokater inden for dette område er meget ude af huset. Derfor er det væsentligt, at du har kendskab til straffe­retsprocessen og den tilhørende sagsbehandling.


Du arbejder struktureret, effektivt og detaljeorienteret. Du er fortrolig med it generelt og har erfaring med Office-pakken. Vi arbejder digitalt, anvender Advopro, og vi er klar til at lære dig op, hvis ikke du kender dette system.


Hos Leoni Advokater arbejder vi i faggrupper, der hver især arbejder specialiseret med ét eller flere specifikke retsområder. Du er en god kollega og indgår naturligt i samarbejde med vores øvrige sekretærer og vores advokater. Du får direkte kontakt med vores klienter, retterne og anklagemyndigheden, og det er derfor vigtigt, at du er venlig, åben og tillidsvækkende, samt at du kommunikerer klart og præcist. Du vil i høj grad selv skulle tage ansvar for sagsbehandlingen, så advokaten trygt kan lægge sagerne på dit skrivebord.


Vi tilbyder dig en spændende stilling på fuld tid i vores flotte hus Generalkommandoen midt i Viborg by. Arbejdstiden kan placeres efter aftale. Hos Leoni Advokater har vi en uformel og humørfyldt omgangstone og vi hylder åbne døre og gensidig respekt. Her kan du sparre med – og finde hjælp hos dine kolleger. Vi bakker hinanden op og hjælpes ad, så alle opgaver løses hensigtsmæssigt og smidigt. Vi tilbyder relevant videre­uddannelse og arbejder til stadighed på at sikre balance mellem arbejde og fritid.

Se mere om os på www.leoniadvokater.dk.


Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte personalechef Inge Dorte Mandrup på 9272 0812 eller idm@leoniadvokater.dk. Send også din ansøgning og CV til denne mailadresse snarest muligt og senest 12. maj 2021.


Samtaler afholdes d. 18. maj, og vi forventer tiltrædelse senest 1. juli.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1, 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959