Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

Dygtig og engageret advokatsekretær

​Vores to afdelinger for hhv. ejendomshandler og dødsbobehandling ønsker sig en sekretær, der kan dele sin indsats nogenlunde ligeligt mellem de to afdelinger. Vi vil gerne have en kollega, der har erfaring med i hvert fald det ene af de to sagsområder, og gerne begge.

Hos Leoni Advokater arbejder vi i faggrupper, der hver især er kendetegnede ved at arbejde specialiseret med ét eller flere specifikke retsområder. Du er en god kollega og indgår naturligt i samarbejde med vores øvrige sekretærer og vores advokater. Du får direkte kontakt med vores klienter, og det er derfor vigtigt, at du er åben og tillidsvækkende, samt at du kommunikerer klart og præcist. Du vil primært arbejde for advokat Per Steffensen og advokat Tina Bach. Du vil i høj grad selv skulle tage ansvar for sagsbehandlingen, så advokaterne trygt kan lægge sagerne på dit skrivebord.

Du arbejder effektivt og detaljeorienteret. Du er fortrolig med it generelt og har erfaring med​tinglysning.dk. Vi arbejder så vidt muligt digitalt, anvender Advopro, og vi er klar til at lære dig op, hvis ikke du kender dette system.

Vi tilbyder dig en spændende stilling med tilknytning til to spændende afdelinger. Hos Leoni Advokater har vi en uformel og humørfyldt omgangstone og hylder åbne døre og gensidig respekt. Her kan du sparre med partneren og finde hjælp hos dine kolleger. Vi bakker hinanden op og hjælpes ad, så alle opgaver løses hensigtsmæssigt og smidigt. Vi tilbyder relevant videreuddannelse og arbejder til stadighed på at sikre balance mellem arbejde og fritid.


Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte advokat Christian B. Asmussen på cba@leoniadvokater.dk eller telefon 87274805.

Arbejdspladsen er vores kontor i Viborg, og arbejdstiden fuld tid eller måske lidt mindre. Send din ansøgning og CV til cba@leoniadvokater.dk snarest muligt og senest 5. oktober 2020.​

Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse sker hurtigst muligt.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959