Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

​Lene Brun

OBS - oplever du udfordringer på Internet Explorer 11 bedes du bruge en anden browser som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Specialer​:

Familieret

Arv og dødsbobehandling

Fast ejendom

logo danske bolig adv

Lene Brun er medlem af Danske Boligadvokater, som du kan læse mere om her​

360 graders tjek ved boligkøb

Lene Brun

Partner

E-mail: lb@leoniadvokater.dk

​Direkte nr. 46 14 67 47

Sekretærer:

Else Frost Dødsboer

Susanne Vestergaard Øvrige sager

Inge Veje Handler

Møderet for Landsret​

Medlem af Danske Familieadvokater

logo familie adv

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jeg har over 15 års erfaring som advokat inden for privatretten.

Jeg plejer at beskrive mig som ”den almindelige borgers advokat”, da jeg yder rådgivning indenfor de fleste af de udfordringer man som privatperson møder gennem tilværelsen.

Det gælder uanset, om der er brug for hjælp til køb eller salg af fast ejendom, testamente og/eller ægtepagt, fuldmagter samt dødsbobehandling.

Når jeg er rådgiver i en bolighandel får man ikke kun en gennemgang af alle handlens bilag, rådgivning om betydningen af og sammenspillet mellem tilstandsrapporten, el-eftersynsrapport og ejerskifteforsikringstilbud samt andre relevante forhold, som handlens bilag måtte give anledning til.

Jeg drøfter også sikring af evt. kontantindskud i handlen, testamente og pensionsforhold.

Det er min opfattelse, at de bedste testamenter og ægtepagter laves af en specialiseret familie- arveretsadvokat, der også behandler dødsboer. Mit speciale og helt store interesse ligger netop indenfor familie-/arveretten og dødsbobehandling og jeg har derfor indgående kendskab til, hvad der skal til for at et testamente og en ægtepagt kan optimere behandlingen af et dødsbo i forhold til dine ønsker og behov.

Jeg holder gerne foredrag om familie-/arveretten for foreninger, banker og andre, der gerne vil have bedre kendskab til, hvordan man skal til for at sikre sig selv og sine nærmeste bedst muligt.

Herudover yder jeg rådgivning om alle juridiske aspekter inden for samlivsforhold - både i forbindelse med etableringen og ophøret af samlivet med alt, hvad dertil hører, og uanset om der er eller har været tale om ægteskab eller ugifte samlevende.

Jeg sætter en ære i at omsætte juraen til et sprog mine kunder kan forstå og jeg står altid klar til en kort uforpligtende besvarelse af et juridisk spørgsmål inden for privatretten.

Jeg er medlem af Danske Arveretsadvokater, Danske Familieadvokater og Danske Boligadvokater.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Leoni Advokater støtter​