Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

​Lene Brun

Lene Brun

Advokat og partner

Møderet for landsretten

Autoriseret bobestyrer

E-mail: lb@leoniadvokater.dk

​Direkte nr. 46 14 67 47

Sekretærer:

Else Frost Dødsboer

Susanne Vestergaard Dødsboer, skifteværgesager, testamenter og ægtepagter

Inge Veje Handler, forældreansvarssager

​​

Medlem af Danske Familieadvokater

logo familie adv

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​​​

Jeg har over 15 års erfaring som advokat og er særligt specialiseret i at yde rådgivning i forbindelse med køb eller salg af fast ejendom, udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, fuldmagter samt behandling af dødsboer

Køb af fast ejendom er meget mere end bare et skøde

​Jeg er medlem af Danske Boligadvokater og når jeg er rådgiver i en bolighandel er du ikke kun sikret en gennemgang af handlens mange bilag, rådgivning om betydningen af og sammenspillet mellem tilstandsrapport, eleftersynsrapport og ejerskifteforsikringen samt andre relevante forhold, som handlens bilag måtte give anledning til.

Jeg drøfter også de familie- og arveretlige aspekter, herunder testamente, krydslivsforsikring og pensionsforhold samt sikring af evt. kontantindskud.

Vær opmærksom på, at mægleren er sælgers repræsentant. Få derfor altid indsat et advokatforbehold i købsaftalen inden underskrift, så handlen i sin helhed er betinget af godkendelse fra din Danske Boligadvokat, så du ikke bliver bundet af handlen før du har modtaget din egen personlige rådgivning.

Testamenter, ægtepagter og fuldmagter

Det er min opfattelse, at du får den bedste rådgivning indenfor testamenter, ægtepagter og fuldmagter, når den ydes af en fagspecialiseret advokat, der også arbejder med dødsboer. 

Mit speciale ligger netop indenfor familie- og arveretten, herunder dødsbobehandling. Jeg er medlem af både Danske Familieadvokater og Danske Arveretsadvokater og får herigennem et indgående kendskab til aktuel og forventet lovgivning samt retspraksis inden for mine fagområder. Det er en forudsætning for at kunne yde kvalificeret og fyldestgørende rådgivning.

Samlivsforhold

Jeg yder rådgivning om alle juridiske aspekter inden for samlivsforhold - både i forbindelse med etableringen og ved ophøret af samlivet - med alt, hvad dertil hører. Det gælder uanset om der er eller har været tale om ægteskab eller ugifte samlevende.

Foredragsvirksomhed

Jeg holder løbende foredrag om familie- og arveretten for foreninger, banker og andre, der gerne vil have bedre kendskab til, hvordan man kan sikre sig selv og sine nærmeste bedst muligt. Desværre er kendskabet til området ofte meget mindre end folk går og tror.  Mange ubehagelige overraskelser kunne være undgået, hvis man havde søgt rådgivning om, hvordan arven rent faktisk fordeles, hvis man ikke ”har gjort noget aktivt” , herunder oprettet et testamente. 

Kontakt mig for nærmere oplysninger herom. Jeg står altid klar til en kort uforpligtende besvarelse af et juridisk spørgsmål.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959