Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

​Lene Brun

Lene Brun

Partner

lb@leoniadvokater.dk

Direkte tlf: 46 14 67 47

Sekretærer:

Else Frost

Susanne Vestergaard

Møderet for Landsret​

Udmeldt af Statsforvaltningen som fast værge

Medlem af Danske Familieadvokater

logo familie adv

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lene har over 15 års erfaring inden for på familie-/arveretten, og er særligt specialiseret i rådgivning omkring samlivsforhold - både i forbindelse med etableringen af samlivet, køb og salg af fast ejendom, oprettelse af testamente samt ved samlivets ophør.

Lene ser det som hendes fornemmeste opgave, at gøre hendes kunder klogere på deres rettigheder/forpligtelser i et let forståeligt sprog, så de kan træffe deres beslutninger på et oplyst grundlag. Dette er især vigtigt ved beslutninger med langsigtede konsekvenser som f.eks. separation/skilsmisse, den økonomiske fordeling af ægtefællers formue og/eller børnenes bopæl, hvor det kan være særdeles vanskeligt at få gennemført senere ændringer.

Lene har i mange år behandlet private skifter såvel som bobestyrerboer, herunder insolvente dødsboer. Sammen med hendes dygtige dødsbosekretærer sørger de for afvikling af dødsboets aktiver og gæld, udarbejdelse af opgørelser og regnskaber til skat og skifteretten m.m. – alt sammen med behørig orientering af arvingerne. Arvingerne får altid en prisoplysning for boets behandling og bliver sikret mod at de ikke kommer til at hæfte for afdødes gæld. Kontakt Lene, hvis du har brug for en kompetent familie-/arverets advokat.

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg​

Nørregade 27, 1. 

7500 Holstebro

   Telefon: 8662 0600​

   Fax: 8662 0649

​   Mail: post@leoniadvokater.dk

​Åbningstider

Mandag-torsdag​

8-16​

Fredag

8-15