Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Lene Brun

Lene Brun

partner

E-mail: lb@leoniadvokater.dk

Direkte nr.: 46 14 67 47

Specialer​:

Familieret

Arv og dødsbobehandling

Fast ejendom

Testamenter

Sekretærer:

Else Frost, Susanne Vestergaard og Inge Veje 

Om:

Lene har over 17 års erfaring som advokat og er særligt specialiseret i at yde rådgivning i forbindelse med køb eller salg af fast ejendom til private, udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter samt behandling af dødsboer.

​Lene er medlem af Danske Boligadvokater og sikrer ikke kun vores kunder en gennemgang af handlens mange bilag, rådgivning om betydningen af og sammenspillet mellem tilstandsrapport, el-rapport og ejerskifteforsikringen samt de mange andre relevante forhold, handlens bilag kræver stillingtagen til og forhold der muligvis slet ikke fremgår af bilagene.

Lene rådgiver også om de familie- og arveretlige aspekter, herunder testamente, krydslivsforsikring og pensionsforhold samt sikring af evt. kontantindskud og udfærdiger de relevante dokumenter, der skal til for at sikre vores kunder så optimalt som muligt.

Lene er specialiseret indenfor familie- og arveretten, herunder navnlig dødsbobehandling. Lene er medlem af både Danske Familieadvokater og Danske Arveretsadvokater. Hun har herigennem et indgående kendskab til aktuel og forventet lovgivning samt retspraksis inden for disse fagområder, hvilket er en forudsætning for at yde kvalificeret og fyldestgørende rådgivning. 

Lene yder rådgivning om alle juridiske aspekter inden for samlivsforhold - både i forbindelse med etablering og ved ophør af samlivet - med alt, hvad dertil hører. Dette gælder uanset om der er eller har været tale om et ægteskab eller et forhold mellem ugifte samlevende.

Lene bistår også som advokat i familieretssager om forældremyndighed, bopæl og samvær.

Lene holder løbende foredrag om familie- og arveretten for foreninger, banker og andre, der gerne vil have bedre kendskab til, hvordan man kan sikre sig selv og sine nærmeste bedst muligt. Mange ubehagelige overraskelser kunne være undgået, hvis man i tide havde søgt rådgivning om, hvordan arven rent faktisk fordeles, hvis man ikke ”har gjort noget aktivt” , herunder oprettet et testamente. De fleste vil opdage, at det gør en stor forskel at oprette et testamente.

Særlige hverv og udnævnelser:

  • Møderet for Landsretten
  • Autoriseret bobestyrer (Skifteretten i Holstebro)
  • Medlem af Danske Boligadvokater
  • Medlem af Danske Familieadvokater
  • Medlem af Danske Arveretsadvokater

​Lene Brun er medlem af Danske Boligadvokater, som du kan læse mere om her.

KONTAKT LENE BRUN:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959

​Sparekassen Danmark 9070-1632644651