Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

VOLDGIFT

Afgørelse af tvister ved voldgift er traditionelt den måde, som mange af erhvervslivets tvister afgøres på. Særligt inden for bygge- og anlægsbranchen afgøres tvister ved voldgift, men også andre brancher bruger i stigende grad voldgift til afgørelse af tvister i stedet for de almindelige domstole.

Leoni Advokater sikrer vore klienter en højt specialiseret rådgivning i forbindelse med voldgiftssager. Vores ekspertise på dette område bygger på mange års erfaring med at føre sager ved voldgiftsnævn og voldgiftsinstitutter.

Særligt har vi erfaring med at føre voldgiftssager for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen, på arbejdsmarkedet samt i rådgivningsbranchen.

Vor rådgivning starter allerede inden konflikten opstår. Vi hjælper med at udforme voldgifts- og lovvalgsklausuler og foretager relevante risikovurderinger. Vi rådgiver om alle elementer i en voldgiftssag og er specialister i tilrettelæggelse af voldgiftsprocesser, således at vores klienters økonomiske og tidsmæssige behov tilgodeses bedst muligt.

​​

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Leoni Advokater støtter​