Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mail-lille E-mail: post@leoniadvokater.dk    tlf-lille Ring til os: 8662 0600maprFind os: Se vores adresser

GENERATIONSSKIFTE

Bemærk:  Oplever du udfordringer med siden i Internet Explorer, kan du bruge en anden browser som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Hos Leoni Advokater har vi betydelig erfaring som rådgivere og sparringspartnere for virksomheder og virksomhedsejere, der står over for et generationsskifte.


Det er sjældent en nem beslutning at påbegynde et generationsskifte i en virksomhed, og vi er beviste om, at de juridiske problemstillinger ikke er de eneste der har betydning, idet et generationsskifte kræver grundige ledelses- og markedsmæssige overvejelser samt viden om skattemæssige krav og muligheder.


Vi hjælper med forberedelse, strukturering og gennemførelse af generationsskifter i såvel personligt drevne virksomheder som virksomheder i selskabsform uanset størrelse og forretningsgrundlag.

Et generationsskifte stiller krav til indsigt i og afklaring af en række juridiske og skattemæssige forhold. Vores rådgivning tager udgangspunkt i den konkrete situation og vi har stærke kompetencer på alle relevante fagområder.

​Vi arbejder målrettet for at gøre processen så smidig som mulig for de involverede parter, og et godt samarbejde med virksomhedens revisor er en naturlig del af denne proces.

Typisk vil vores rådgivning koncentrere sig om planlægning af den rette virksomhedsstruktur, herunder udskillelse og sammenlægning af virksomheder, etablering af holdingselskaber, datterselskaber og fonde, skattemæssige godkendelser og udarbejdelse af den nødvendige dokumentation.

Et generationsskifte vil også ofte indebære familierelaterede og privatøkonomiske overvejelser, samt arve- og skattemæssige forhold. Vi har som autoriserede bobestyrer en helt særlig ekspertise i denne forbindelse.​​

Typiske spørgsmål der opstår ved generationsskifte:

Ved yderligere spørgsmål kontakt venligst vores GENERATIONSSKIFTEADVOKATER​

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 8662 0649

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959