Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-mail: post@leoniadvokater.dk     Ring til os: 8662 0600

​SPØRGSMÅL VEDRØRENDE GÆLDSSANERING

Hvad er gældssanering?

Gældssanering er en ordning, som i nogle tilfælde kan anvendes, hvis gælden er blevet håbløst stor. Skifteretten har mulighed for, at nedsætte den oprindelige gæld med en vis procentdel for alle dine kreditorer.

Hvem kan søge gældssanering?

Det er kun fysiske personer, der kan søge gældssanering. Selskaber, foreninger eller andre juridiske personer kan derfor ikke søge gældssanering.

Hvad er betingelserne for at få gældssanering?

Det er en betingelse, at det ikke er muligt at betale gælden indenfor en kortere årrække. Gældssaneringen skal have en varig forbedring af økonomien. 


​Derudover skal personens forhold også tale for, at der skal foretages gældssanering. Momenter der taler for gældssanering er gældens alder og omstændigheder ved gældens stiftelse.

Hvor stort et beløb kan jeg få gældssaneret?

Gælden bliver nedsat med en hvis procentdel. Denne procentdel bestemmer skifteretten ud fra en samlet vurdering af gældens omfang.

Hvordan kan jeg søge om gældssanering?

Du skal selv søge om at få gældssanering. Ansøgningsskemaet ligger elektronisk på domstol.dk. Alternativt kan det hentes i skifteretten. Oplysningerne skal du aflevere hos skifteretten i den by som du bor i.

Hvordan er forløbet?

Når du har afleveret din ansøgning, læser skifteretten den igennem, og indkalder dig til et møde omkring det videre forløb.

VED yderligere SPØRGSMÅL ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE  vORES GÆLDSSANERINGSADVOKAT

Tina Bach

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg​

Få rutevejledning på Google Maps

Nørregade 27, 1. 

7500 Holstebro

   Telefon: 8662 0600​

   Fax: 8662 0649

​   Mail: post@leoniadvokater.dk

​Åbningstider

Mandag-torsdag​

8-16​

Fredag

8-15

Leoni Advokater støtter​