Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

GÆLDSSANERING

​Hos Leoni Advokater har vi stor erfaring i forbindelse med gældssanering.

Hvis man som virksomhedsejer på grund af en stor gæld har været tvunget til at lukke sin virksomhed og/eller man er tvunget til at sælge sit hus med tab – frivilligt eller på tvangsauktion – er der måske mulighed for at få en gældssanering.

For at få en gældssanering skal gælden have en vis størrelse. Man skal som udgangspunkt være i fast fuldtidsarbejde, dog kræves dette ikke, hvis man forinden har været erklæret konkurs. I en gældssaneringssag fastsættes en afdragsperiode på 3 eller 5 år. En 3-årig afdragsperiode er relevant, hvis man indgiver begæring om gældssanering inden konkurssag er afsluttet, eller man er folkepensionist. I andre situationer er afdragsperioden 5 år

​Vi rådgiver om at udfylde et skema i forbindelse med indgivelse af begæring om gældssanering. ​​Vi gennemgår ansøgning og relevante bilag inden ansøgningen sendes til skifteretten. Vi deltager ligeledes gerne i det indledende møde i skifteretten.

Hos Leoni Advokater er Tina Bach én af skifterettens faste medhjælpere.

FAQ - FÅ SVAR PÅ DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

​På vores FAQ side har vi samlet de oftest stillede spørgsmål vedrørende gældssanering. Hvis dine spørgsmål ikke er blevet besvaret, kan du benytte dig af kontaktformularen nederst på siden, og vi vil svare på dit spørgsmål hurtigst muligt.

Læs mere

LEONI ADVOKATER - erhvervsret

​​Vores afdeling for privatret drager fordel af at være en del af et stort advokatfirma med mange kompetencer i både Viborg, Holstebro og Aalborg. Som kunde hos os, vil du derfor blive henvist til den medarbejder, der bedst kan varetage dit specifikke behov.

Læs mere

Kontakt vores gældssaneringsadvokaT

h.p. storvang

Advokat & partner

Læs mere

Kontakt Leoni Advokater​

 
 
 
 
Foretrækker du en advokat fra Viborg, Aalborg eller Holstebro? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg

Nørregade 27,1.

7500 Holstebro​​

​Fredrikstadvej 1 

9200 Aalborg SV

  Telefon: 8662 0600

  Fax: 9749 1010

  Mail: post@leoniadvokater.dk

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

Klientkonto

Jyske Bank 7831-0001181453

Vestjysk Bank 7605-0001392959

​Sparekassen Danmark 9070-1632644651