Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Post@leoniadvokater.dk    Ring til os: 8662 0600

FAMILIERET

​Hos Leoni Advokater yder vi som familieadvokat rådgivning vedrørende alle familieretlige spørgsmål i et sprog, der er til at forstå. Leoni Advokater er anerkendte specialister og boligadvokater inden for familieretten, men vi er samtidig fokuserede på den personlige ofte svære situation, som klienten er i. I mange tilfælde vil det være første gang, at klienten står over for at skulle separeres, tage stilling til fordelingen af forældremyndigheden over børnene eller lignende, og vores familieadvokater er derfor altid meget opmærksomme på at inddrage klienten i sagsbehandlingen og løbende orientere om de enkelte sagsbehandlingsskridt og ikke mindst betydningen af disse.

Ligeledes er vores familieadvokater altid meget opmærksomme på, at familien fortsat skal kunne fungere, også efter et besøg hos familieadvokaten. Vi forsøger derfor altid i første omgang at løse tvister ved forhandling for at opnå den optimale løsning for alle parter. Viser det sig formålsløst er vi dog samtidig fuldt ud kvalificerede til i alle tilfælde at følge sagen helt til dørs.

Klik på et af de nedenstående links for at læse mere om, hvad vi som familieadvokat bl.a. kan rådgive om.

- bopæl og samvær,
- børnebidrag.

Er du i tvivl om, hvilken fremgangsmåde du skal anvende, hvilke vilkår der skal være gældende, eller hvilke rettigheder du har, eller har du andre spørgsmål, så kontakt en af vores specialiserede familieadvokater for en drøftelse af netop din situation.

Priser

Prisen på rådgivning kan være meget vanskelig at fastsætte på forhånd, idet der er tale om meget individuelle løsninger. Derfor tilbyder vi et formøde af ca. 1 times varighed til en nedsat salærtakst på kr. 1.500 i timen + moms, eller i alt kr. 1.875 i timen. På mødet skal du/I medtage en oversigt over Jeres økonomi og pensions- og forsikringsforhold, og efter mødet, vil det være muligt for vores familieadvokater, at give et kvalificeret overslag på løsningsmuligheder og prisen herpå.​

VED SPØRGSMÅL ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE EN AF VORES familieretsADVOKATER

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96B

8800 Viborg​

Nørregade 27, 1. 

7500 Holstebro

   Telefon: 8662 0600​

   Fax: 8662 0649

​   Mail: post@leoniadvokater.dk

​Åbningstider

Mandag-torsdag​

8-16​

Fredag

8-15